Uncategorized

Wijkverpleegkundige

Wijkverpleegkundige

Wijkverpleegkundige

"Hoe lang denk je dat die zonnebrandcrème zonder zon op de markt is?" Ik vroeg het ooit aan een medewerker van een huidverzorgingsbedrijf. "sinds 18neeze", was het antwoord. Dat is ruim twintig jaar geleden. sunless tanning lotions kwamen voor het eerst op de markt in 1859, maar hun effect op de huid is door de eeuwen heen gevoeld. Aan het eind van de 19e eeuw werden gunstige resultaten gerapporteerd voor patiënten met een vroegtijdig verouderde huid. In het begin van de 20e eeuw werd er veel gemeld over een succesvolle genezing van puistjes, rimpels, riemen en donkere vlekken door middel van zonnebrandlotions zonder zon. Sinds die tijd zijn er steeds meer rapporten gepubliceerd over zonnebrandlotions zonder zon, elk Behaalt betere resultaten dan de vorige.

Er zijn verschillende redenen gegeven waarom zonnebrandlotions zonder zon werken, bijvoorbeeld in de schappen van uw plaatselijke cosmeticawinkel:

Voordelen van natuurlijke huidverzorging

Omdat de zon constant opkomt op je huid, worden de moleculen bij het aanbrengen van sunless tanning lotions (SPF-8.0 tot -10,0) in je huid opgenomen. Bij gebruik van SPF-8.0 zonloze zonnebrandlotions, helpt het om zonnebrand, rimpels en vlekken te voorkomen. Hierdoor blijft je huid voor langere tijd gladder.

UVA- en UVB-bescherming

Blootstelling aan de zon kan uw huid beschadigen, daarom is het het beste om deze te beschermen. Sunless tanning lotions helpen zonnebrand te voorkomen en helpen bij de behandeling van fotoverouderende huid als u ze lang genoeg en in de juiste hoeveelheden gebruikt. vergeving is een geweldig hulpmiddel als je je huid tegen de zon moet beschermen.

Tijd en vocht

Bij gebruik van sunless tanning lotions worden de moleculen afgebroken en opgenomen door de huid; bij het ondergaan van het proces hebben onderzoekers ontdekt dat het actieve ingrediënt, Isomeer-38-ulfate (annonc curry), voor ongeveer 70% uit water bestaat, wat resulteert in een hydraterend effect dat leidt tot een betere huid.

Deze sunless tanning lotions werken goed als de huid kalm is, en de lucht ook relatief kalm.

Bijwerkingen van zonnebrandlotions zonder zon

Wanneer u voor het eerst begint met het gebruik van een zonnebrandlotion zonder zon, en als u voorzichtig bent met uw huid, zult u niet veel bijwerkingen ervaren. Van de verschillende sunless tanning lotions die op de markt zijn, is de benzyl kaliumsulfaat sunless tanning lotion, het actieve ingrediënt in de meeste sunless tanning lotions, relatief veilig. Neem echter contact op met uw dermatoloog als u zich echt zorgen begint te maken, want het is bekend dat het op een bepaald moment in uw leven oogbeschadiging, eczeem, ernstige hoofdpijn, wazig zien, gewichtstoename, diabetes, glaucoom veroorzaakt.

Dingen om te overwegen voordat u Sunless Tanning Lotion gebruikt

1. Voordat u zonnebrandcrème zonder zon gebruikt, moet u eerst zonnebrandcrème aanbrengen. Dit is belangrijk voor uw huidtype en voor het krijgen van de gewenste kleur.

2. U moet ook de instructies aandachtig lezen om erachter te komen met welk type persoon u zonnebrandcrèmes zonder zon kunt gebruiken. Mogelijk moet u uw arts raadplegen om erachter te komen welk type persoon het beste voor u is.

3. Onthoud dat er door recente onderzoeken verschillende nieuwe voordelen zijn ontdekt. Lees zeker de details.

Nu u zonnebrandcrèmes zonder zon heeft die u aanbeveelt, wat moet u nu doen?

Leave a Reply

Your email address will not be published.