Gezondheid

Verander je leven

 

weerhoudt ons ervan de diepere innerlijke waarneming te ontmoeten die onze waargenomen werkelijkheid en onze gedragspatronen zou veranderen. Het weerhoudt ons er ook van ons bewust te worden van onze beperkende overtuigingen, de negatieve herinneringen die we vasthouden.

Degenen die ervoor gekozen hebben om met een bewustzijnscoaching te werken, bekrachtigen zichzelf van binnenuit op het diepste niveau, en nemen afstand van het verdisconteren, veroordelen en egocentrisme dat zij vaak van jongs af aan hebben ervaren. Wanneer we ons kunnen realiseren dat we als hele wezens in staat zijn om van iets nieuws te dromen en de kracht hebben om het werkelijkheid te maken door de keuzes die we maken, zien we de nieuwe wereld, die we kunnen vormen door de visie van bewustzijn.

Er is een reden waarom mensen aan bewustzijn coaching doen. Ze zijn er klaar voor om het leven vanuit een ander perspectief te zien, op een dieper niveau. Ze hebben deze hulp nodig omdat ze diep van binnen moe zijn van het reageren op hun leven, zich niet goed voelen of geen vreugde ervaren. Zij verlangen ernaar trouw te zijn aan zichzelf en het leven te kunnen zien door de ogen van een hoger bewustzijn. Het leven is moeilijk voor hen. Dit soort mensen heeft de neiging om zich “prikkelbaar” te voelen, dat het leven hard is. Genoeg daarover.

Wanneer je je prikkelbaar voelt, raakt je geest overvol. Het kan geen nieuwe dimensies meer opnemen van wat er om ons heen gebeurt en het begint veel negatieve gedachten te denken. Niets om ons heen lijkt te werken, wanneer we prikkelbaar worden. Wat je denkt wordt groter dan jijzelf. Je raakt verstrikt in je eigen gedachten. Negatieve gedachten creëren een sneeuwbal van negatieve gedachten die dingen moeilijker maken. Op een bepaalde manier worden we prikkelbaar en verwachten we dat de dingen anders zijn dan ze al zijn. Als de dingen niet anders zijn, is het gemakkelijk te vergeten dat we alles kunnen veranderen, als we begrijpen dat we de medeschepper van ons leven zijn door ons bewustzijn.

Wanneer je innerlijk bewustzijn uitnodigt in je leven, d.w.z. in je bewustzijn, verandert je leven drastisch. Dan word je je bewust van de schoonheid van het leven en ben je vervuld van tevredenheid en vreugde. Nieuwe dromen en visioenen stromen gewoon door je heen.

Overvloed is ons geboorterecht. Ieder van ons is geschapen om de Hemel op Aarde te bereiken. Met andere woorden, we zijn allemaal geschapen om succesvol te zijn. Als je weet hoe je je energie moet beheren en aan het werk zetten, zul je niet worden verloochend. Je wordt je bewust van je capaciteiten en je wordt zelfverzekerd om succes te behalen.

De meeste mensen denken dat bewustwording inhoudt dat je in een vergadering zit en je over van alles en nog wat vertelt over je leven, levensverandering of Een Cursus in Wonderen. Nou, dat is het zo’n beetje, hoewel een levenscoach van grote hulp kan zijn bij het proces. Het proces gaat erom de menselijke ervaring bevredigend te maken en van binnen aan te vuren. Wanneer je je leven bewust begint te leven, in plaats van onbewust, dan word je je bewust van je innerlijke visie en heb je de essentiële strijd gewonnen om waar geluk te bereiken.

Op de weg van persoonlijke groei die naar waar geluk leidt, ligt de nadruk op vier belangrijke lessen. 1) Hoe je je levensdoel kunt ontdekken. 2) Hoe ontdek je wie je werkelijk bent. 3) Hoe je jezelf uit het verleden kunt trekken om een nieuw zelf te creëren. 4) Hoe prioriteiten te stellen en toleranties uit je leven te bannen. Deze vier stappen leiden tot fysiek en emotioneel meesterschap.

Ik zie het bewust veranderen van het menselijk bewustzijn, met andere woorden, hoe we de wereld zien en voelen, het scheppen van een wereld die onze volle kracht waardig is en de vreugde die we willen brengen, als het primaire doel van de mensheid, het goddelijk bewustzijn dat het menselijk wezen ondersteunt. We moeten bewust ons leven leiden, bewust onze wereld scheppen, bewust met elkaar omgaan en ons deel doen om iets te veranderen wat we als veilig en solide beschouwen in de wereld van vandaag, wat vrede en overvloed verspreidt over de hele wereld.

We worden ons bewust van ons mentale veld van energie; onze gedachten en verlangens. Het is alles wat er is. Wanneer we leren hoe we ons veld bewust kunnen sturen, creëren we onze wereld en onze reacties erop. Hoe doen we dit?

We leren ons bewust te zijn van onze inschrijvers. De holistische menselijke geest reageert op al onze gedachten en verlangens, snel of langzaam. Einstein zei dat we allemaal niet veel anders zijn dan een machine of een aardappel. Als we aan geld denken, denken we aan het hebben en uitgeven ervan. Als we aan relaties denken, denken we dat relaties zijn als aardappelsalade of als toetje. We denken aan onze Bethesia, onze INS Tories, ourlly, and ourklain, onze AMelchatin, onze Melanchor.

Lees meer:

Life coach Amsterdam

Leave a Reply

Your email address will not be published.