Gezondheid

Meditatie kan je helpen

Meditatie Eindhoven

Meditatie kan zowel intens persoonlijk als niet-specifiek zijn. Bijvoorbeeld, spirituele meditatie kan vereisen dat je in een staat bent die je niet kunt bezoeken tenzij je naar een of ander afgelegen land bent gereisd om de volgende redenen. Deze redenen zijn zo sterk dat ze je ook aantrekken, gelijk trekt gelijk aan. Wanneer je in die staat bent zul je een bepaalde speciale kwaliteit voelen die je niet kunt beschrijven. Iedereen is anders. Sommigen zullen in die staat geraken wanneer ze een b-materiaal reciteren. Anderen zullen zich meer concentreren op hun ademhaling tijdens meditatie.

Het proces van meditatie is een tweeledige oefening. Bij beide delen zijn het lichaam en de geest betrokken. Niet alleen zult u in staat zijn dit op eigen kracht te doen, u zult het ook gemakkelijker vinden wanneer er voldoende lichamelijke en psychische voorwaarden zijn om het nut van dit proces te ervaren. Bovendien is meditatie zo’n gemakkelijk proces dat de resultaten niet verloren kunnen gaan als je er eenmaal aan begint. Gedachten blijven opkomen gedurende ongeveer vijf en een halve minuut nadat u bent begonnen met mediteren. Meditatie laat een levendige indruk achter op je zintuigen en dit kan worden aangevoeld, opgemerkt of ervaren door je geest en lichaam.

Meditatie is niet iets dat je moet verdragen omdat het misschien deel uitmaakt van je dagelijkse leven of wat je leuk vindt in je dagelijkse bezigheden. De beste manier om meditatie zo pijnloos mogelijk te maken is binnen te gaan via de deelname van degenen die hier zijn. In meditatie, wanneer je je zintuiglijke capaciteit uitschakelt, kun je echt begrijpen hoe de geest niet echt de controle heeft in je leven. Er is de hele tijd iets groters aan de gang dat daarop anticipeert. De enige voorwaarde die moet gelden is dat je die onderzoeken ervaart die in het hier en nu niet meer te ontdekken zijn. Aangezien er in het verleden al zoveel stimulering van de geest is ervaren, is het resultaat van meditatie in het hier en nu onbegrensd. Wanneer we in staat zijn te ontwaken voor dit mysterie zoals ons lichaam dat al doet, betekent meditatie vaak eenvoudigweg je 45Z tekort omhullen met deze innerlijke boodschap. Het is een toestand waarin onze geest zo verrukt is van zijn eigen gedachten dat het een euforie creƫert die een toestand van transcendentaal genotgevoel teweegbrengt. In deze staat van gelukzalig voelen worden al onze zelfopgelegde zorgen en emotionele bagage losgelaten.

Meditatie betekent je geest leegmaken. Vaker wel dan niet betekent het dat je ophoudt jezelf te beoordelen of te vergelijken met anderen. Wanneer deze innerlijke visie een deel van je leven wordt, dan zie je alleen anderen die doen wat zij willen. Wanneer deze innerlijke visie een deel wordt van wie je bent, dan zul je in staat zijn om dat voor anderen te doen. Je zult in staat zijn om liefdevolle gedachten voor anderen te uiten zonder iets van hen terug te verwachten. Onze geest heeft de neiging te verwachten beloond te worden voor onze deugden of veroordeeld te worden voor onze deugden.

Meditatie zal dit geklets van de geest loslaten dat ons berooft van onze innerlijke visie op anderen die doen wat zij willen. Laat dit innerlijke gebabbel los en je bent in staat om duidelijke beslissingen te nemen over wat je in de toekomst zou willen doen. Meditatie betekent niet oordelend zijn en vertrouwen op de waarheid van je eigen geest. Naarmate je meditatie zich verdiept zul je gevoeliger worden voor je innerlijke stem. Je zult een doel voor ogen hebben en het vermogen beginnen te ontwikkelen om vaker op het pad van kansen te gaan staan. Dit is een proces waarbij meditatie je helpt om het grotere plaatje te leren zien dat je leven is, in plaats van dat je leven de “narrow view” van de geest is. Meditatie geeft je niet op magische wijze het vermogen om grote dingen te waarderen, maar het helpt je om de meer sublieme details van je leven op te merken.

Meditatie helpt ook om je geest gerust te stellen met de stress van het dagelijks leven. Het helpt om negatieve gedachten te verminderen, zodat je in staat bent om te genieten van het vinden van nieuwe mogelijkheden. Meditatie zal je helpen om niet bang te zijn voor jezelf. Het verkort ook de tijd die je nodig hebt om tot rust te komen en leidt je terug naar het leven dat je wilt leiden. Meditatie lijkt gericht te zijn op iets dat aangenaam is. Meditatie gaat over het rustiger maken van je geest door te mediteren over de fijnere dingen in het leven. Het is niet nodig om lui te zijn en stil te zitten. Het gaat erom dat je je onderwerpt aan je dagelijkse behoeften die je bezig houden. Meditatie zal je helpen de rust op te zoeken. Vraag iedereen of ze nog dromen hebben. Sommige mensen zijn nog steeds slim als ze meer moeten mediteren om het geklets van de geest uit te zetten. Anderen worden te veel gestimuleerd of zijn niet in staat om een rustig moment te vinden. Meditatie zal je helpen om innerlijke rust te vinden. Het gaat erom dat je leert luisteren naar je eigen gedachten, zodat ze niet meer uit je hoofd weg kunnen rennen. Ze gaan over in het niets. Meditatie laat je geest tot rust komen. Het kan in vrede zijn omdat meditatie de manier is waarop je in staat bent om je geest te laten communiceren.

Lees meer

Edelstenen Winkel

Leave a Reply

Your email address will not be published.