Gezondheid

Levens coaching

Life coach Den Haag

Hoewel veel mensen zich tot een life coach wenden op zoek naar hulp bij het oplossen van problemen, wordt niet helemaal begrepen dat een life coach niet verschilt van een therapeut. Een therapeut helpt een persoon om te gaan met problemen, terwijl een life coach hen helpt om persoonlijke of zakelijke doelen te bereiken. Een groeiende life coach helpt een persoon een plan of proces op te stellen.

Wat maakt life coaching anders dan andere gangbare middelen voor zelfverbetering? Life coaching houdt in dat mensen een positieve houding ontwikkelen en nieuwe vaardigheden aanleren, zodat ze minder moeite hoeven te doen om resultaten te bereiken. Bovendien werkt een life coach met een persoon als u samen om uw natuurlijke zelf te versterken, te parkeren, te voelen en te verrijken, terwijl u uw innerlijke sterke punten en potentieel vergroot. In principe maakt een life coach de weg vrij voor persoonlijke groei die een persoon meestal niet op eigen kracht kan bereiken.

Wanneer deze deskundigen geen goede vooruitgang boeken, geven velen het op en vallen terug in hun oude gewoonten. Niet wetend welke boodschappen een levenscoach uitdraagt, slagen velen er niet in de idee├źn van de coach duidelijk te begrijpen. Een levenscoach leert u wat u moet doen en anderen niet. Hij/zij helpt u de obstakels te overwinnen die u verhinderen uw uitdaging aan te gaan.

Het gevoel vast te zitten in een sleur komt vaak veel voor. U voelt zich ongelukkig en ontevreden over uw demografie, uw discipline, uw relaties met anderen, enz., maar u bent niet in staat iets te veranderen. Een levenscoach waarschuwt u voor zelfgenoegzaamheid. Veel mensen zullen hun relatie, hun geliefden, enz. de schuld geven van hun moeilijkheden. Het is echter natuurlijk dat emoties veranderen, zolang ze maar positief blijven. Als ze veranderen, kunnen ze iets negatiefs in de weg van uw voordeel brengen.

De bron van levensverandering is tegenwoordig persoonlijke ontwikkeling. Een man vertelde me eens dat hij een mislukkeling is. Toch begon hij te veranderen, nadat ik hem duidelijk had uitgelegd dat succes groter kan zijn dan mislukking. Hij veranderde de manier waarop hij over dingen dacht. Ik moedigde hem toen aan om zijn angst kwijt te raken. Pas toen hij dat deed, werden zijn angsten opgeheven. Bovendien loste hij twee van zijn fundamentele problemen op, namelijk drinken en roken.

Een andere reden voor het falen van individuen kan een gebrek aan zelfvertrouwen zijn. Life coaches helpen bij het opbouwen van zelfvertrouwen. Zij zetten een persoon er vaak toe aan dingen te doen die hij niet zou doen omdat hij het gevoel heeft dat hij het wel kan. Ze dwingen een persoon bijna om uitstekende prestaties te leveren in zaken voor financieel succes.

In sommige gevallen zal een life coach u helpen om duidelijkheid te krijgen over rollen, taken en bestemming van uw leven. Samen zult u een soort “orde” vaststellen door een planning te maken voor een dame of een man. Een life coach zal u helpen om te bepalen waar u voor staat, van waar u naartoe snelt of waar het u aan vertrouwen ontbreekt. U zult samen beslissen wat u wilt bereiken en hoe u uw leven wilt indelen.

Life coaching zorgt niet voor gemakkelijke oplossingen in het leven. Een coach zal echter nooit proberen uw leven voor u over te nemen. U zult zich moeten houden aan zijn bevelen en die in uw dagelijkse levenspatronen moeten verwerken. U zult leren hoe u een aantal nieuwe vaardigheden kunt ontwikkelen, zodat u niet afhankelijk bent van een of andere eenzijdige doordrammer. Met andere woorden, u zult leren hoe u een beter mens kunt worden naast het beheersen van enkele ambachten die ongewoon zijn voor een man.

Lees meer

Ayahuasca

Meditatie

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.