Gezondheid

Homeopathische middelen tegen constipatie

Natuurlijke geneesmiddelen

Homeopathische middelen zijn in principe onschadelijke, niet verslavende, chemievrije middelen met als voornaamste kenmerk de afwezigheid van herkenbare bestanddelen, waardoor het een enigszins legitiem alternatief is voor een klinische behandeling. In verschillende mythologieën wordt homeopathie beschouwd als de moeder van de moderne geneeskunde.

Een aantal van de bekende wereldberoemde gezondheidsinstellingen gebruikt homeopathie voor het leveren van gezondheidszorg. De meest gebruikte methode voor het verlenen van gezondheidszorg met homeopathie is de Algemene Farmacologie. Het doel van deze techniek is om het hele lichaam te revitaliseren en te reanimeren.

De meest gebruikte natuurlijke geneesmiddelen voor verjonging zijn zeer verdunde preparaten van kruiden als Bellis perennis, Coptis perennis, Hybrida, Lycopodium, Carduus marianana, partnerschap, sergipe, Golica, spirulina, en zink. Aromatherapie en kruidenthee bieden ook aanzienlijke voordelen.

Voorkomen is beter dan genezen

Door het nemen van preventieve maatregelen kunt u een ziekte afwenden voordat deze zich kan ontwikkelen. Er zijn echter momenten waarop een preventieve maatregel niet voldoende is. Het is immers fysiek onmogelijk om elk geval van de ziekte van Crohn te voorkomen. Het is echter wel mogelijk maatregelen te nemen om veel van de werkzame stof die verantwoordelijk is voor de symptomen van Crohn op te lossen.

Zo wordt colchicine verondersteld nuttig te zijn bij de behandeling van de ziekte van Crohn omdat het immunologische celafstoting van de ontsteking voorkomt. Trifolium pegsachy dient als een goed werkzaam bestanddeel Persoon cholera, en Manuka honing heeft goede resultaten laten zien bij de behandeling van Crohn omdat het diarree voorkomt.

Zijn er andere effectieve homeopathische middelen voor Crohns?

Ja, er zijn andere homeopathische middelen voor de ziekte van Crohn die effectieve alternatieven zijn voor bestaande medicijnen. De effectieve alternatieven bestaan uit kruidenremedies en gestandaardiseerde extracties van veronderstelde verbindingen uit gewone planten.

Natuurlijke darmreinigers helpen bij het verminderen van darmgas en het neutraliseren van overtollig gas door de vorm van gewone darmbacteriën te veranderen. Het middel verwijdert gifstoffen en afvalstoffen via de darm. Ook kruiden die bekend staan om hun vermogen om de symptomen van diarree te verlichten, verzwakken en/of vervangen de werking van ongezonde bacteriën.

Hieronder volgen enkele van de meest veelbelovende kruidenremedies tegen constipatie. GlucomannanDit kruidenmiddel werkt preventief tegen de vorming van bacteriën die leiden tot de vorming van giftige fecale afvalstoffen. Sommige studies suggereren dat Glucamannan doeltreffender wordt gebruikt dan het bekende Metronidazol, vanwege de hoge fenolwaarde. Gentiaan violet is een zeer krachtig kruid voor de behandeling van colchicine. Een dosis toermalijnwater bevat 60 procent van het actieve bestanddeel. Tekenen zijn een verbeterde stoelgang en passage van de ontlasting. Dit kruidenmiddel kan met of zonder zemelen flos worden ingenomen.

Er bestaat een buitengewoon gevarieerd aanbod van homeopathische middelen voor constipatie, Hoewel veel van deze middelen duidelijk effectief zijn, is het mogelijk dat ze op de lange termijn niet duurzaam zijn vanwege het grote aantal actieve bestanddelen in gewone kruidenmiddelen voor constipatie.Om langdurige verlichting van constipatie te bereiken moet je gebruik maken van een combinatie van technieken, waaronder counseling van je arts, veranderingen in je levensstijl, en het gebruik van een meer gevarieerd aanbod van homeopathische middelen voor constipatie.

Lees meer

Drogist

Biologische voeding

Leave a Reply

Your email address will not be published.