Gezondheid

Hoe je je eigen leven kunt creëren?

NEI therapie

Alles wat niet normaal is, gebeurt in de context van uiteenlopende relaties. Het is ook betrekkelijk normaal dat wij in ons leven gebeurtenissen meemaken die buiten ons bereik liggen. Dat komt omdat er al een structuur is die duidelijk omschreven is, wanneer we geboren worden waar we zijn, kunnen er weinig mogelijkheden voor ons opengaan om onze eigen keuzes te maken over hoe we ons Zelf willen uitdrukken in de wereld waarin we leven. We mogen onze eigen overtuigingen vaststellen en kunnen ermee leven, of kunnen ze in twijfel trekken als ze van hetzelfde innerlijke liefdevolle “huis” zijn. Welke twijfels en twijfels je ook hebt, je krijgt de kans om vragen te creëren en ze vervolgens op te roepen. Deze vragen zijn energie, of boodschappen, die uitgaan van je Wezen, van je volmaakte Geliefde die op een heel persoonlijke manier deelneemt, in bewuste verbinding.’Ik zal nooit meer gelukkig zijn’ is een vraag die je zou kunnen gebruiken, want ik gooi hier geen licht of gelach uit.

Je zou kunnen denken “wie geeft deze energetische afdruk?”, “ben ik het echt?”, maar de diepere vitaliteit is van jou. Als je in een staat van geluk bent, zul je je heel voelen, maar je kunt je nog steeds onevenwichtig voelen, iets klopt er niet. Wees lief voor jezelf hier, wat er in je opkomt, het is ok. Je moet je energie naar huis brengen, waar gaan deze emoties over? Dit zijn de klanten die je zult aantrekken, die op zoek zijn naar jouw balans. Nu je ze in de wereld hebt laten komen, zullen hun gevoelens naar boven komen voor jou, je kunt ze nog tegenhouden. Zij komen als menselijke wezens op zoek naar evenwicht, zodat de waarheid bekend zal worden. U hoeft niet over eierschalen te lopen als zij met u komen communiceren, vergeet hun interne proces niet.

Emoties zijn een vocabulaire, een belangrijk communicatiemiddel en taal, de manier waarop we in de wereld navigeren, maar niet de grond waarop ons Wezen gegrond is of gegrond binnen de wereld van waarneming. Je emoties maken deel uit van je ervaring van het leven, ze zijn zowel positief als negatief. Mensen die dicht bij je staan ervaren misschien hun eigen leven met ups en downs, voel je diepe droefheid want het is een deel van het leven. Als er iets met je gebeurt dat je uitdagend of verontrustend vindt, accepteer het en ga ermee verder. Andere mensen vinden het niet erg om erover te praten, dus laat het. U zult de verandering voelen in uw verbinding en verstandhouding.

Ik stel mijn kinderen voor, als zij hun emoties willen onderzoeken, dat het tijd voor hen is om zich bewust te worden van de energetische verbindingen die in het spel zijn en zich bewust te worden van waar die in hen zijn. Seksualiteit is zo diep verbonden met de energetische stroom die door het aardelichaam loopt, dat het gemakkelijk is om het veld van de seksualiteit te bewerken met spiritueel passende healing en energetische NEI therapie zoals Reiki en andere energetische healing technieken. Seksualiteit kan de grond zijn waar dingen van gebrek en angst gebeuren, dus stromen van dat bewustzijn komen naar boven om je de gelegenheid te geven ze op te ruimen. De mannelijke emoties zijn de bron van passie, ze zijn levend en echt, ze zijn verbonden met de hoogste aspecten van je Wezen, gevoed vanuit diep in de basis aarde-energieën. Deze energieën zijn soms moeilijk om je mee te verbinden, omdat je zo betrokken bent bij het dagelijkse leven, dat je er misschien geen tijd voor hebt. Veel begint met aandacht te schenken aan de wereld om je heen, de vogels in de bomen, de vogels in de lucht. Als je rustig wandelt en je bewust wordt van wat er in je achtertuin gebeurt, of misschien de stadswind, de bladeren in de bomen, de zomerbries of de wisseling van de seizoenen, zul je deze ervaringen naar huis halen, zodat je ze in je kunt vasthouden. Het is een echte zegen wanneer de natuur je vrienden wordt, iedereen die met de natuur te maken heeft zal je vriend zijn en je zult genieten van het verruimde bewustzijn hiervan, geen wonder dat het wordt erkend als het hoogste pad van welzijn.

Lees meer

Healy apparaat

Leave a Reply

Your email address will not be published.