Gezondheid

Helende Energie Therapie

Energetische therapie Den Bosch

Energetische therapie is een vorm van holistische therapie die wordt beschouwd als een natuurlijke bron van genezing. De betrokken beoefenaars of behandelaars maken gebruik van universele energie om de oorspronkelijke toestand te herscheppen door middel van uitwerken, uitdrijven en uitdrijven. Deze vorm van therapie betekent dat de beoefenaar de helende energie levert om de verandering op uw lichaam teweeg te brengen, terwijl u de therapeutische olie gebruikt. Sommige andere beoefenaars doen dit door gebruik te maken van een amaro, of een geest of Spirit Guide om de genezende energie en kracht over te brengen. Een andere methode is het gebruik van gebed. Een beoefenaar komt bij je thuis, neemt een pot olie, smeert die op je lichaam, en met behulp van gebed wordt ook bij jou de helende energie overgebracht.

Enkele van de beter behandelde lichamelijke kwalen die beoefenaars hebben gerapporteerd is die van reuma, artritis, of steken. Een andere, meer recente, vorm van energietherapie die zeer effectief blijkt te zijn, is die van adresovergangen. De opname van een golfgenerator met hartslagvariabiliteit in het energiesysteem van de cliënt, verandert de bloedchemie en gooit de paden over de brug open om het goede binnen te laten komen. Dit stelt het lichaam in staat zichzelf te genezen en de belangrijkste problemen aan te pakken, zoals slaapstoornissen, economieën, testvaardigheid en andere. De veranderingen in de energie zijn zo ingrijpend, dat alle gegevens die voorheen bij elke test werden gemaakt om na te gaan of de test het goed zou doen bij een bepaalde groep testnemers, nu onmiddellijk worden opgegeven. (Dit was volgens Dr. David Page, een afschuwelijk onderzoek van de schedel, zonder de hulp van enige genezende energie).

Enkele van de meer bekende beoefenaars van energetische therapie zijn J. Seniorwalking, Anthony Barcus, John McDonald- echo, David Semmler, The Akashic Record en talrijke anderen. Er zijn veel beoefenaars, maar de meesten hergebruiken oude methodes. De vraag van de GETTING IMColumn KEY zou enorm zijn. Bel de plaatselijke klinieken, of de plaatselijke dokters of psychiaters en zorg ervoor dat u specifiek bent over uw probleem en de kwestie die u behandeld wilt zien. De meeste moderne behandelaars kunnen met u werken aan uw precieze behoeften, zoals het toevoegen van wimpers aan de binnenkant van tanden, of hormonale substitutietherapie. Zij kunnen u ook helpen een therapeut te vinden die geschikt is voor uw specifieke problemen, dus als u een afspraak moet maken voor injecteerbare acupunctuur, kies dan voor Dr O’Kelley, want na hem meer dan 15 jaar genegeerd te hebben, ontdekte hij eindelijk één therapeut die geen naalden gebruikte en zijn behandelaars zijn altijd behulpzaam en daar zijn wij dankbaar voor.

Ik ben het laatste jaar een patient van .D aangenomen voor wat ik behandeld heb via energetische therapie. Ja, ik ben goed bekend. Ik ben goed bekend in het vak. Ik heb mijn papers laten publiceren. Ik vind het leuk om mensen de successen te laten zien die ik in de loop der jaren heb geboekt, ik ben ook volledig gestopt met wat ik dacht dat vrij gemakkelijk was in het genezen van een specifieke aandoening. Ik heb ook tijden gekend dat conventionele behandelingen zeer moeilijk waren omdat ik de reden van mijn symptomen ontdekte. Ik dronk drankjes in de ene hand en besteedde veel tijd aan kleine koninkrijkjes in de andere hand. Ik begon heen en weer te gaan met het voelen van mijn ongemak na het wakker worden. Ik heb me vaak ziek gevoeld in bed en had zo nu en dan aanvallen. Ik heb dit zelfs gedeeld met mijn mede-wavedendars; het zijn er minstens 200.

Lees meer

Natuurcoach

Energetische therapie

Leave a Reply

Your email address will not be published.