Gezondheid

De kracht van de natuur

Bio energetische therapie

Veel onderzoekers geloven dat er veel dingen zijn waarvan we nog steeds niet kunnen bewijzen dat ze de norm van de natuur zijn. Om te proberen de mysteries van al het leven te begrijpen, de nog niet ontdekte, nog onbekende en gecategoriseerde, zo u wilt, universele intelligentie. Verder reikend dan het individu en in de collectieve zin.

In theorie begint het allemaal met een kleine jongen die zich ervan bewust is dat zijn moeder van hem houdt. Hij gelooft geliefd te zijn en wil zich op de andere aspecten van zijn leven richten. Hij is zich goed bewust van zijn waarde als gevolg van zijn eigen zelfvertrouwen. De eenvoudigste dingen zijn niet zo ingewikkeld in termen van begrip. De voornaamste menselijke behoefte en hoe het verlangen om in het hart van de een of andere natuur te worden vastgehouden, is gevolgd door het nastreven ervan.

Als een kind staat hij voor een onzichtbaar, maar aanwezig, Heilig boek. Het zien van hun belang zou zeker zijn gedachten prikkelen dat zij op het punt staan hem te bevrijden in de geest van een autoriteit die een absolute, in dit voorbeeld in congruentie opvoedt over een onderwerp van wijsheid.

Ja, hij is zich bewust van de gouden pagina’s. Het is de eenvoudige keuze, en niet de luxe om een naam voor hem te kiezen. Er worden veel namen gebruikt voor deze familie. Het alfabet zegt A4. Toch blijven de keuzes hetzelfde. Maar de gedachten van God overtreffen het gebruik van de tong. Bij het doorbladeren van de bladzijden van het boek leest hij de woorden van schrijvers, profeten of filosofen zij bevorderen zijn visie op de menselijke schepping.

Het begint allemaal met de verbeelding en het voeden van de geest. Laat de gedachten stromen en zich verzamelen in hun eigen gebied van betekenis. Het begint allemaal in de geest en wordt tweeledig. Het proces om de verbeelding te gebruiken is zeker niet gemakkelijk, maar op een aantal niveaus zeer heilzaam. Het is het vermogen om iemand te brengen van waar hij nu is, naar een gewenst punt in zijn toekomst.

De persoonlijke ziener BillStandard is een unieke bio-energetische therapie. Persoonlijk ziener Bill Standard cholesterolverlagende levensstijl naar Totale Wellness en Welzijn door middel van een ongelooflijk proces van het verstrekken van cliënten met een ongelooflijk lichaam van begrip dat hen helpt om de ketens van dis-ease op hun lichaam los te laten. De overtuiging is dat individuen moeten begrijpen en leren hoe ze hun eigen niveaus van stress snel kunnen verminderen om vervolgens naar een nieuwe fase van leven te gaan. De focus ligt op het leven van het lichaam. Om het leven te leven in de meest pure vorm van de natuur.

Lees meer

bio informatie therapie

Holistische geneeskunde

Leave a Reply

Your email address will not be published.