Coach IJsselstein

Coach IJsselstein

Wat doe je als een technologie blinkt? Begrijp je wat het is en wat het te bieden heeft? Of probeer je bij te houden wat iedereen doet?

Er kwam iets uit de lijn in mijn leven en ik speel er graag mee. Ik begon het te gebruiken. Ik vond het leuk om te zien hoe anderen het probeerden. Ik begon te delen wat ik had gezien. Het gebeurde dat er daarna meerdere volgden en ik begon zelfs nieuwsgierig te worden naar wat ze aan het doen waren in plaats van hun eigen inspanningen.

Anderen konden me helpen. Het leerde hen dat ik niet alleen meer moest studeren om te kunnen doen wat ik heb geleerd, maar ook om mijn ervaring met anderen te delen. Het enige wat ik wilde doen was daar luisteren en observeren en observeren en het was een heel interessant proces.

Dus besloot ik deze strategie in mijn eigen praktijk door te voeren en wilde dat mijn klanten ook nieuwsgierig werden.

Wayne Gretzky schrijft in zijn boek 'schilder met een pen' over wat ik in dit geval heb gedaan en geleerd in het gedeelte 'hoe'.

Bij het onderzoeken op het net realiseerde ik me dat mensen zich behoorlijk intens lijken te concentreren op wat ze deden in de vorige functie. Ze hadden het contact met hun eigen oorspronkelijke dromen, doelen en ideeën verloren en voelden zich vastgelopen. Vanaf het moment dat ze ter plaatse kwamen, duurde het langer voordat hun ideeën, dromen en ambities arriveerden.

Met dit proces wil ik dat ze dingen onderzoeken die niet meer geschikt of nuttig voor hen lijken te zijn.arrowortunity. Brengt het ons dichter bij wat we willen of leidt het ons af in tijdverspillende activiteiten. Dat wil zeggen, hoe weet u of wat u doet u gaat helpen of meer kwaad dan goed doet.

Soms willen we onze armen om een ​​onderwerp of idee heen slaan voordat we het kunnen gaan verkennen. Goed uit de praktijk. Ik heb het niet over oefenen waarbij je één ding op één manier leert, vaak een pad van analyse inslaan dat misschien niet het pad is dat we willen inslaan. Dat is een gegeven. We moeten aan de slag met onze eigen praktijk.

Kijk naar de antwoorden op de volgende vragen:

Waarom zoek ik? Wat wil ik bereiken? Wat zijn de praktische stappen?

Probeer het. Kun je een les vinden uit deze oefening. Is het tijd om je opnieuw te verbinden met je dromen in een nieuwe vorm?

Leave a Reply

Your email address will not be published.